HAR BYTT BLOGG!

Mm, tröttnade på denna så nu har jag gett en ny blogg en ny chans ; zara.myshowroom.se !!!!!

Fint väder idag igen!

Vilken tur vi har, som har haft klarblå himmel och noll blåst nu i två dagar, så himla härligt! och varmt är det också, så det räcker med kofta! Nu längtar man verkligen till sommaren när man kan gå runt i linne och kortbrallor!


En hatt har jag minsann inskaffat mig! :)


Charlie den korthåriga!

fredag

Idag skiner solen och det är äntligen helg!! Har varit en stund i stan idag där jag fann en väldigt fin klänning och en kavaj. Känns som att jag handlar och handlar och handlar....Ja, det gör jag ju faktiskt! haha nej men nu får jag nog ta en liten paus ;)

kavajen;


klänningen;


detta gick på 450 kr och tack vare det fick jag ett presentkort på 100 kr! :) Ett problem jag har med klänningen är hur man ska ha vid brösten. Kan ju ej ha vanlig bh, och min bh utan band är spårlöst försvunnen (pettraaa...) för om man är utan bh så ser det ju weard ut...kanske ska testa med min bikini? hmm får nog göra det..Jag är iaf nöjd med köpen!

Skorna från nelly.com

Hej hopp!
redan torsdag idag, tiden går ju så himla fort nu för tiden. Mamma och pappa har varit och gaddat sig idag men har dock ej kollat på de ännu, ska göra det snart. Var i stan innan och hämtade ut två tunga tråkiga böcker till skolan. Brittisk och amerikansk historia, woho så roligt med historia! nej men det kan vara rätt intressant, ibland iaf..

Var också och hämta ut ett par skor från Filippa K. They are to die for! (dyra som fan, men de har blivit mina favvoskor och då får det kosta lite ;)The black box ;D fick t.o.m en liten söt kasse som man kan lägga skorna i när man ska resa typ. När man får det, så märker man att det inte är några billiga skor man köpt!The shooooooes! De är gråbruna men sen mer bruna ut på bilden!oooohhhh...

japp, det kanske inte ser så mycket ut för världen, men för mig var det sannerligen mycket! har alltid velat ha sådana skor och har till omed försökt få joel att köpa dem! men nu är de mina!


Hårets makeover


INNAN FRISSAN!!!EFTER FRISSAN!
Jahapp, typ såhär ser mitt nya hår ut. Fast det är mycket snyggare färg i verkligheten ;) och så klippte jag topparna med och luggen !

RSS 2.0