RottweilerJag har sedan ett bra tag sedan bestämt mig för att skaffa en rottis när jag väl skaffar mig en hund, och läser hela tiden om rasen och för/nackdelar osv. Jag vet mycket väl att det är en hund som behöver arbeta jättemycket, och jag kommer ta mig tiden till att jobba med den. Jag menar, om jag velat ha en soffhund hade jag ju lika gärna kunnat skaffa en ny pudel liksom? Haha, och det säger jag gärna nej till (efter 13 år med pudlar, uppdaterar jag gärna mig med en ny ras).
Det jag blir så himla förbannad på är alla männiksor som sitter framför sina datorer och säger att en rottweiler inte är en förstahund och att inte vem som helst klarar av den sorten. Jag menar, haha, de har la också skaffat sina rottisar nån gång? Nån gång måste ju helt enkelt vara den första och man ska inte behöva köpa en mindre ras först bara för att "få mer erfarenheter av större hundar"...Om jag skaffar mig en rottweiler så är jag fullt medveten om att den kommer kräva massa tid av mig och att jag inte kommer kunna göra allt som de som inte har hund gör.

Jag kommer helt säkert till 1000000% skaffa mig en rottweiler, vare sig det inte är en förstahund eller inte. Någon gång ska vara den första och varför inte skaffa sig den hund man vill ha från början då??

Kalkon till middag ikväll

Japp, här hemma hos Joel blir det lyxmiddag ikväll, kalkon o potatis (eller ris om så önskar). Ska bli himla gott. Har också suttit och kollat efter skolböcker och kan nog lyckas komma ner i ett rimligt pris! måste ha 5 nya böcker till fördjupningsarbetet vi ska ha i kursen, men tre av dem kunde jag hitta på bibblan, så ska dit imorn typ! och två fanns att köpa begagnat för sammanlagt typ 170 kr...det är ett bra pris!! ;D Jaja, nu ska jag se vad Joel gör med sin bil ;)

1200 sidor?

Kursen som jag läser (som visade sig vara betydligt svårare än vad jag trodde, och tråkigare!!) har nu kommit till de stadie där man ska skriva en individuell uppgift om ett eget intresse inom lärande. Så jag tänkte direkt, att ja men då kan jag ju fördjupa mig inom förskolan, eftersom det är det jag ska plugga till (om jag kommer in dvs.). Men då är det så här att vi ska läsa sammanlagt 1200 sidor om dett ämne då, och det är inte lite! jag har hittat tre böcker osm verkar rätt intressanta och de ger mig bara 730 sidor. >Och då är vi alltså uppe i tre böcker redan! aaah, jag har inte råd med detta , inte nu, inte sen, aldrig! varför gav jag mig in i det här?? :/


Onsdag

Hej!
Vaknade inatt av att mamma och pappa skulle till sjukhuset med Petra. Hon mådde tydligen riktigt dåligt. De tror att det är svininfluena men är inte säkra. Men vad skulle det annars vara i dessa tider? bara de inte skickar hem henne utan att veta säkert, för de som de ha skickat hem har det ju gått dåligt för, eller hur? (läs aftonbladet). Aja de får reda på det ikväll el imorn var det är för nåt.
Annars är det inte mycket som händer idag, har pluggat lite bara. Lyssnar på Beatles på högsta volym för att irritera grannarna ;) haha nejdå, men spelar musik gör jag!


Fredag

Japp, denna vecka har gått riktigt snabbt om nu är det redan fredag. Var meningen att det antgligen skulle bli lite festande ikv men ja, jag vet inte hur det blir med det. Tappade suget till det innan...Menmen vi får se, annars är det ju idol på tv som man kan kolla på!

Hemtenta ej inlämnad. Hotell bokat.

Nope, jag hann inte blir klar med hemtentan. Anledningen till att jag inte har hinnit är inte för att jag har haft för mycket annat att göra (jag har ju inget att göra typ) utan det är för att denna hemtenta var väldigt mycket för svår för mig! Alltså, jag kan tänka mig att de som går denna kursen som har jobbat/jobbar inom skolverksamhet av något slag har det lättare att klara denna tenta...men jag som inte har någon erfarenhet alls om vare sig skola eller arbetsliv (typ) har ju det riktigt svårt att svara på sådana skumma frågor och skit. MEN jag ska inte deppa då det finns två "omtentatillfällen" till då jag kan lägga in min tenta då. Nästa tillfälle är om 5 veckor och jag borde helt säkert, till 100000%, hinna göra klart den på den tiden . Annars är det dåligt, riktigt dåligt. Och sen så känner jag pressen att jag bara MÅSTE klara av denna kurs, för om jag inte får godkänt på kursen så kommer jag till 99% inte få bidrag om jag söker nu till våren (man måste uppnå vissa resultat för att få bidrga ju). Så JAG SKA KLARA KURSEN!

Jaja, blablabla nu har jag tjatat klart. Över till något betydligt roligare! Jag och Joel bokade nämnligen hotell till New Yorkresan igår! WOHO känns himla kul nu när resan verkligen blir av! Vi kommer bo mitt i smeten, nära till precis allting :D jag är så glaaad!

Hemtenta

Usch, har en hemtenta som måste bli klar tills på onsdag, vilket jag aldrig kommer hinna med! Men har två "omtentatillfällen" senare ikursen så om jag nu inte skulle hinna, så gör jag klart den tills nästa gång det är (om ca 5 veckor)....Blir bara att jag får dubbelt så mkt att göra då jag kommer ha andra uppgifter också, men får la skylla mig själv att jag inte jobbat snabbare och mer.

RSS 2.0