Tisdagar går fortÄnnu en skoldag förbi. Tisdagarna i skolan går snabbt som smör och det är vääldigt skönt. började dagen med religion som bestod av tre redovisningar för att sedan sluta. efter det blev de teori på gympan där jag höll på att somna. jag menar, om jag har teori i gympa en timme, då är det inte konstigt om man blir trött ;)

Dagen fortsatte och vi hade graf. jag gjorde klart mitt vykort till kairos och kände mig hyfsat nöjd. Något jag var mindre glad över vad mitt snack med lärare. Projektarbetet. Hon kan ta sig i röven eller nåt ;) Opps* Haha

Nåväl, inga tårar spilda över sånt skit, jag bryr mig inte så länge jag är nöjd, så det så!!

Nu är jag med Joel och får la se vad vi hittar på! haha, jag hade en plan om att sminka Joel, och han sa inte nej ;)

Ciao! pusspuss

Fredag

Hej hello hola!
idag är det fredag och jag känner mig så slö och slapp...ska snart kolla på twilight, som alla säger är så hiimla bra. Jadu vi får la se vad jag tycker om det! ;)

Annars då? Fest imorgon, woho. Denna gång hos Johanna Keggi som fyller 19 år! Och ikväll har Austin party med, så jag och joel ska örmodligen dit en snabb sväng och hälsa på han. Han åker ju hem till USA nu o helgen så mpste ju iaf säga hejdå till han!!

Nehe, nu ska jag plugga! pallar verkligen inte men det är ett måste och nu könner jag för det så då får man passa på!! ;)

PÖSS <3

Igår var det fest och utgång!Japp, vi skulle fira Ek som fyllde 19 år! Grattis snygging! Vi var la ca 15 tjejer som samlades hos henne och åt mat, drack och sjöng allsång! Video finns på facebook haha ;)

Efter Ek så gick alla in till stan. En del gick till B&B och en del till Asian. Det var en riktigt rolig utekväll och väldigt lyckad! :)

Snart kommer Joel hem, woho! Det ska bli kul att träffa han igen. Något som är mindre roligt är att skolan börjar igen imornbitti, kl 8.....blä på det.

Nehe nu ska jag äta min Ben&Jerryglass som så snällt ligger o väntar på mig i frysen! Ciao!

Tjockiskväll

Hallå!
Nu är min praktik slut efter tre långa veckor...Kommer kännas riktigt konstigt att komma tillbaka till skolan, till plugget, till det verkliga livet- Har ju känts som att man var en av dem och att man faktiskt jobbade där. Nåväl, de har mitt nr om de behöver hjälp, haha ;)

Ikväll kommer det bli lungt eftersom vi ska parta imorgon...Så det blir Ben&Jerry-glass och marabou som gäller, och tv såklart. Eller kanske borde kolla på de två andra avenynavsnitten som jag ligger efter först...Mmm..

PussPuss

Tack syster!

Kolla vilken ny fin design jag har på bloggen nu? Wohoh niice, thanks sister!

Sista dagen på praktiken imorgon! Känns rätt konstigt för det är ju nu man riktigt ha kommit in i rutinerna och vågar skratta åt de grova skämten som dras vid morgon o middag. Menmen back to school på måndag alltså. Usch läxor och plugg väntar. Jag orkar inte..

Men något som är roligt är ju att Petra kommer hem imorgon! Hon flyttar alltså hem nu, för stunden iallfall. Vi får la se, om jag känner henne rätt så kommer hon nog flytta tillbaka förr eller senare;) Men kul att du kmr tillbaka iaf Petra!

Fest och utgång blir det på lördag. Denna gång börjar det hos självaste Eken som dessutom fyller 19 imorn! Grattis snygging!!!!!!!!!!! <3

Nehe, ska man kanske ta o lägga sig riktigt tidigt idag? Känns lockande! ;)

PUSSPUSS everybody!

PS. Joel, hoppas du har det roligt i NY! Och jag hoppas du köper en massa roligt nu..Jag är inte alls avunsjuk....DS.

Joel i NY: ( palla inte vända )<3

Design

Hehe, Zaras syrra gästbloggar...Visst blev det fint?!

FredagTvå veckor avklarade på praktiken, en vecka återstår! Fan va tiden har gått fort ändå...så snart äre skola som gäller igen och det kommer kännas jävligt skumt...:/

Idag har lilla jag en nykter fredag. Imorn däremot blire party party så en nykter helg blire inte! ;)

Nae, har inte så mkt mer att skriva för tillfället så!

PUSS PUSS

Onsdag!

Hejhopp!


( Fyllebild från london, en av MÅNGA!! HAHA...Jag, mark och Keggi :)

Idag är det onsdag vilket betydde praktik åter igen. Det börjar bli allt mer avancerade grejer jag får göra där.. i början va de liksom klippa klistra i liten mängd..och nu ska jag designa layouten på en bil!!! fattar ni..de älskar mig, alla älskar mig haha!
Nej men ärligt, det är roligt att de låter mig göra något sånt stort! :)

Annars då? Fortfarande sjuk och hostig..är så tråkigt att ha ont i halsen..kan inte dricka svälja eller nånting ju :/
har umgåtts med Joel resten va dagen, han bör komma vilken minut som helst, han är o tränar för tillfället nämnligen!

I helgen blir det ju party igen! Mia, vi älskar dina fester! <3

Nu ska jag äta! PUSS <3

Monday

Hello!


Idag är det Måndag och inte mycket har hänt. Är ju ute på praktik nu på Reklamateljén som det så fint heter. Är ett rätt så hyfsat slappt jobb så de e bra :)

Jaha, mer då? Nae inte mkt...har egentligen inte ett piss att skriva om, iaf inte här!

PUSS PUSS

Söndag!


Har inte så mycket att säga just nu men snart ska vi laga god mat, nämnligen baconinlindad kycklingfilé med kroketter och ädelostsås! MUMS eller hur?

Puss Puss

RSS 2.0