Köpa?

Jag vill! Kanske blir det dessa imorn!


Plugg..

Japp! Jag är duktig och pluggar, för en gångs skull. Skriver för fullt på min bok om Sture och minnerna kommer fram allt eftersom...aja, nu måste jag fortsätta! Ciao

Nytt linne!

Jag köpte dock det i svart ! för ovanlighetens skull, haha ;) men här är en bild på det vita iaf: ( inte lika snyggt som mitt svarta)



Det är asgrymt, lite oversize och så står det jamaica på det ;) blir nog att ha det på valborg, maybe ;) Nåja...dt va la det jag ville...Ciao!

Dags för att sola!

Japp, äntligen ska jag till solariumet och sola med mamma. Har ju sagt att vi ska göra det i en evighet, men det har aldrig blivit av..Men nu blir de av! gött!

Solade iof lite på balkongen innan men det tog ju knappt nånting och pallade inte sitta ute länge eftersom det blåste lite innan så det blev för kallt ;)

Nåja, de va det! Pöss

Monday

Idag är jag ledig från skolan. Brukar ju ha psykologi B på morgonen, sen slutar jag. Men eftersom vi håller på med en fördjupning nu så kan vi lika gärna jobba med det hemma så det innebär lediga måndagar fram tills den 25 maj! skönt eller vad? ;)

Idag ska jag till tandläkaren. Som tur är ska det inte kolla efter hål eller borra, de ska kolla hur de kan fixa till min fläck som jag har på framtanden. Har ju haft det ända sedan jag var liten så det är på tiden att vi tar bort den nu så min tand blir fin!

Btw, här är bilder på det jag köpte häromdagen:


Klänningen från Gina Tricot som blir studentklänningen, I love It!! :D


Kofta 50 kr på Lindex..Fynd!


Jumpsuit från Lindex

Yesyes, nu tror jag att jag ska gå in till stan en sväng. Eller kanske sola lite? Får se vad jag känner för om en stund..Ciao!


Just nu..

...sitter jag och slappar och väntar på att Joel kommer hem. Blir antagligen att vi åker ut till Grötvik när han kmr men innan det ska jag säga att vi köper hamburgare på MAX först för jag svälter snart ihjäl och här hemma finns det INGENTING ÄTBART!





PS. Handlade studentklänningen igår så nu är det klart! Som tur var fanns min storlek så jag slapp beställa hem den. Köpte en randig kofta och en jumpsuit också, bilder på det kommer!

Ska ge solningen ett nytt försök nu!

ciao

Varför ska det blåsa?

Blir galen. Är hemma hos Joel och skulle gå ut och sola på altanen. Tänkte att jag skulle gå ut i god tid, typ vid 11 så man kunde få sola länge. Men jag klarade knappt tjugo minuter innan jag va tvungen att gå in igen eftersom det blåste så himla mkt. Varför ska det blåsa nu när jag äntligen vill sola och bli brun? Det får bli solariumet asså, där är det varmt och skönt!

Idag var det tänkt att vi skulle åka till badhuset med joel och hans familj, men det vart tydligen nån simtävling där idag så det gick inte. Ella blev lite småtjurig men vi kan alltid åka en annan dag ju. :D

Sitter och kollar på nåt jävla tattigt program på ettan nu, heter nåt med drakarna eller nåt, där folk vill få pengar till att skapa deras drömjobb typ. det va en nyss som ville skapa levande rollspel o sgoen, fyfan va töööntigt!!!!!!!!!

Får se vad som händer ikväll...nåja, ska fortsätta mobba programmet på tvn nu!! haha

Ciao

Kolla in Seyni.se

Tänkte jag skulle vara lite snäll och föra vidare lite budskap från min pojkvän, haha inte för att det kanske har så stor betydelse men iallafall..

Alltså, det 23 maj på Kåren så kommer det hållas en gala som anordnas av Joel och Niki och hans "morfar" eller nåt. De har slitit och ringt flera veckor och har nu fått tag på riktigt mycket bra folk som kan sjunga, spela, prata på galan. De har till och med fått sponsring av Hallandsposten med 50 000 kr och massa gratis annonser i deras tidning så detta kommer verkligen bli en succé!

Bild på pojken:
                                             
(haha, går inte att klicka på bilden som det står, för jag vet inte hur man lägger in en video haha, men ni kan kolla på den på hemsidan!)
Galan är till för att tjäna in pengar till en kille vid namn Seyni som är i stort behov av en ny njure. Så alla kostnader som de får in (förutom ev. skatt på det hela) kommer gå åt till hans förhoppningsvisa operation.

Snart kommer det också upp affischer och det ska delas ut flyers så galan blir marknadsförd. Priset på galan är inte bestämt, och de har försökt pressa ner priset så mkt som möjligt, men eftersom målgruppen för denna gala är föräldrar och medelålders så får man räkna med att betala ca 230 kr. Men det är ju som sagt för en välgörenhetsgrej och man räddar livet på en 13årig kille. Tänk så bra man kan må efteråt när man får veta att operationen går bra och han blir frisk. Du räddar ett liv.

Artister och sådant är oklart, men många okända OCH kända kommer dyka upp ;) Mer info kommer inom kort, så håll utkik! ;)

Gå in på Seyni.se för mer information och bli medlem i facebooksgruppen Save Seyni ( tror jag den heter, haha )

Woho, nu var jag allt lite snäll va! ;D Tror jag ska lägga mig riktigt tidigt ikväll, börjar bli trött....

Puss och kram skumbanan

Saker som man vill ha..

...Men inte har råd med för tillfället!  







Detta är bara en liten del av allt jag vill ha..dags att skaffa en jobb kanske? Om bara sjukhuset kunde ringa nu och säga " grattis, du har fått jobbet"! de borde höra av sig snart... 

Studentklänning!



Woho! Provade denna underbara klänningen idag and I love It! Men de va lite dumt att man inte kunda lägga undan den tills imorn då deras nya regel är att man bara kan lägga undan kläder under dagen :S Väldigt dåligt tycker jag!

Så imorn blire iallafall att köpa denna klänning, antingen i stan om den finns kvar i min storlek, annars blire på internet! ;D

Annars då? Gjorde provet i Graf C idag och fyfan va dåligt det gick! Vi fick använda oss av våra papper OCH internet men endå gick det åt helvete! då förstår ni kanske hur svårt det var? Nåväl en positiv sak idag var att jag fick veta att jag hade VG i svenska! Hade alltid trott att jag bara hade G eftersom jah inte kämpat vidare mkt, men VG var det så blev glad! :)

Jahapp, nu väntar snart pasta, ostsås och bacon på mig så får kila! Ciao!

Chilldag idag ;D

Idag solade jag för första gången på vår balkong! Himla skönt var det, men borde verkligen fixa en bättre stol att sitta på. Har inte hunnit köpa en riktig sån "luta-sig-tillbaka-stol" än så satt på vanlig stol med massa kuddar, haha ;d Men det gick och lite färg fick man minsann!

Började läsa boken "en shopaholics bekännelser" idag med. Fick den av Joel för åratal sen och tänkte att nu ska jag minsann börja läsa den ;D Har kommit till sid. 80 And I Love It ;)

Far min frågade nyss mig om jag vill ha en sådan dator han köpte till mamma..säkert i studentpresent. En nackdel med den är att den suger åt sig batteri som fan om man inte har saldden i och det är riktigt jobbigt, så tror inte jag vill ha en sån. Hittade dock en annan HP dator, en mini, "12,1", 160 Gig, 2 ram.....Låter som en dator för mig ;)



Visst var den snygg ? ;)

Nehepp, dags för lite korv o mos kanske? I think so! Ciao!

SOOOL!

Hej hopp!





sol hela dagen idag och det är fett nice! har tillbringat lite av dagen till att spela kubb och käka glass ute i kvibille och snart skavi hem till mig och äta middag :)
igår vart det firande för eric om fyllde 18 år, så förfest hos han, sen åkte vi ner till stan vid elva. Tiden gick och folk blev fulla, det var kul. en gick vi hem med en lite för mkt berusad simon ;) haha ditt fyllo!!

nu sitter jag ute på joels altan och steker med hans hund niki som ligger på golvet. Joel är duktig och tvättar bilen hans ;)

nåväl, det va d lilla jag hade att säga! puss o kram skumbanan!


Solen är här igen

Tur att molnen inte stannade kvar idag med..Vart ju mulet o fult väder igår, men nu är solen framme igen och det är gött! dock äre inte lika varmt som i förrgår, men d kommer la!!

Idag åt man pastavagnen och gick på stan med Alle ek, mkt trevligt! :) Annars har inte mkt hänt...och mkt kommer nog inte hända..tänkte ta det lite lungt bara, kolla twilight kanske? ;)

nae nu pallar jag inte, hoppas du e glad nu emelie för att jag ääntligen uppdaterade;) haha

PÖSS

RSS 2.0