ByebyeHejdå Halmstad - Hej Oslo :)

Löningsdag

Eller för mig är det ju iof studiebidrags-dag :) har vandrat runt i staden hela dagen typ med Petra, köpt en tröja+byxor och så har vi har lämnat depositionen nu så snart är det dags för the tattoo! Ska bli så skönt att få det gjort :)

Nåväl ,imorn bär det av till Oslo för att tillbringa helgen där med Ek och Sarah :) Ska bli himla trevligt då vet vart evigheter sen vi sågs sist ! <3

Nu; Mat! :) (Om det finns nåt jag vill ha, hehe)


Fick tid den 30 Mars :)

Japp, det blev den 30 Mars som vi ska tatuera oss :) Det fanns dock redan tid runt den 13-15 mars men vi ville vänta in en lön till så därför tog vi det i slutet på mars istället! Vi visade våra fina bilder och fick samma pris på båda; max 1.500 kr...Vet inte om jag tyckte det vart lite dyrt men dock så sa hon att de nog tar en timme att gör min och en timme för Petras. Och man ska också lämna en deposition på 500 kr som sedan dras av från slutsumman så att säg. Så det blir alltså att betala 500 nu och max 1000 kr när jag gjort tatueringen. Kan faktiskt vara värt det! På Emelies begäran kommer här de slutliga resultatet av våra blivande tatueringar! ;

Ängeln som ni ser ska Petra ha ungefär på samma sätlle där jag har min tatuering, fast hon ska ha den under nyckelbenet istället, och det är alltså texten jag ska ha och platsen för den blir på insidan av underarmen :) Gjorde misstaget att vara för ärlig när vi var inne hos hon som tatuerar. Hon gillade hur min text var skriven och frågade om det var jag som skrivit det, och det rätta/bra svaret vore ju; JA det har jag, men ärlig som jag är så sa jag "Nja, jag har fått lite inspiration från internet". Sanningen är ju det sistnämnda dock att texten inte satt så från början...svårt att förklara...men iallafall...Skönt att ha bokat det iallfall. Ev. om jag känner mig sugen på det, så bokar jag nästa tatuering när jag gjort denna! Och då blir det som sagt på smärtans ställe!!


Tattoobokning


Bokar antagligen tid för the tattoo idag!! Woho! (Om inte idag, så på måndag..) P.s. Det blir "kärleken övervinner allt"- tatueringen denna gången. Men jag har mina funderingar på del delen av Imagine-textensom jag också vill ha. Funderar på att tatuera den under högra bröstet ;D på revbenen typ...AJ. Men det är ju bara fyra rader så det går nog rätt fort. men den får som sagt vänta tills nästa tillfälle. Sen är jag nog klar för ett bra tag framöver! D.s.

Sommarkurs 2010

Såg att de hade öppnat anmälan för sommarkurser för sommaren 2010 och hittade en kurs jag tror kan bli intressant
 
1. MIU-17029 - Historia, GR, (A), Krigföring under andra världskriget,
  med ett underifrånperspektiv 15hp Dagtid,
Internetbaserad distansunderv, Helfart (100%),
 Fristående kurs,
Mittuniversitetet, Ortsoberoende

Och den är på 15 hp, heltid vilket skulle innebära goa pengar på sommaren också,
om det visar sig att jag inte hittar/får ett jobb. Men först måste jag ta reda på
om jag kan få pengar i sommar, eftersom jag ligger lite back med den andra
kursen som jag läste i höstas. Uppdatering kommer för den som är intresserad..!

Nytt klänning från nelly.com

I söndags så snackade jag med Sarah pontén om den kommande helgen då jag drar till Olso för att hälsa på. Hon snacka något om antingen utgång eller rock n roll tema-fest så jag tänkte att jag måste ju ha något fint att ta på mig. Genast vlle jag ha något svart, för ovanlighetens skull host*...Så gick in på Nelly.com och vad hittar jag där om inte världens snyggaste klänning ever;
Något som jag inte visste fanns på den var axelvaddar, men det vart inte så fult som jag först tänkte. Och sen om man nu skulle vilja ta bort dem så vart det rätt lätt fixat. 179 kr, är det ett kap eller ÄR det ett kap? ;)

Nu måste jag bara köpa brösttejp, för det är ju omöjligt att ha bh under denna klänning (fult också, dessutom)

Monday

Måndag idag och jag har tillbringat denna dag till att bestämma vilken tatuering jag ska ha (äntligen kan man kanske säga, har ju velat fram och tillbaka ett tag nu..) och jag kom fram till att vänta med att skriva texten som jag skrivit i inlägget nedan; Omnia Vincit Amor, och ska nu istället göra det väldigt enkelt för mig;

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one


Liten del av text från min favoritlåt Imagine - John Lennon.Kärleken övervinner alltRätt snygg va? Som tatuering alltså . Det är latin och står som rubriken lyder ; "Kärleken övervinner allt".

Visste väl att det inte skulle gå..Tur man har en backup-plan

Fick syn på en artikel igår i Entrétidningen om att en ny, kvinnlig tatuerare hade kommit till staden. Mejlade henne och frågade om väntetid samt skickade bilden som jag hade planerat att tatuera. Jag kan erkänna att jag vart himla osäker på OM det verkligen skulle gå att tatuera den så liten som jag vill ha den med tankte på allt plotter som hörde till. Och tyvärr var mina aningar sanna. Hon sa att det är svårt, även för en väldigt skicklig tatuerare, att tatuera något så litet så att det ser bra ut. Jag ville ju ha den ca 5'5 cm men hon rekommenderade iallafall 10'10 cm...Och då blir den plötsligt för stor för mig. Eftersom det är hon som är tatueraren så tror jag ju på det hon säger, så..Ja, antingen får jag ta bort ALLT plotter och göra den mer "hel", vilket jag skulle tycka var mycket tråkigt, eller så får jag helt enkelt tänka ut ett nytt mönster. Jag har ju iof många idéer så det är ju inte hela världen men...lite tråkigt dock.

Men jag är inte sur för detta, för som sagt så har jag flera idéer och en av dem är att jag vill tatuera in ordet "Imagine" (Ja, man kan inte få nog av John L och The Beatles..) på samma plats som den förra var tänkt, alltså insidan på underarmen nånstanns. Men det jag inte har klurat ut ännu är om jag vill ha lite krimskrams runt ordet eller om jag ska låta det vara bara ett ord så att säga...Krävs en funderare på detta. Om jag kommer på något bra så bokar jag tid på måndag redan, för hon nya hade bara två veckors väntetid! ;D

(Visar mina idéer lite senare..)

EUG - Engelsk universitetsgrammatik - Pain In The ASS

Sitter just nu och försöker plugga lite i min 500 sidors grammatikbok, och jag kan säga att det är himla svårt! Inte nog med att jag har svårt att minnas vad allt är på svenska, nu ska man kunna det på engelska också..Livet är inte lätt alltså.


H&M senaste gästdesigner (uppdaterad) nelly.com


(Randig tröja 299 kr)

Ni ser den randiga snygga, helt underbara tröjan som tjejen i mitten bär? Den ska så bli min. Ska sitta bänkad framför datorn kl 10 på lördags förmiddag. (För de lär ju inte sälja såna fina kläder i denna lilla staden). Känner på mig att den kommer vara populär, men jag ska ha en, det bara är så!!

Nu sitter säkert Emelie och är inte alls förvånad. Hon vet hur mycket jag älskar ränder :)jag gick in på Nelly.com, och kom på att det fanns en tröja jag ville ha där med. jag tänkte noga igenom mitt val och det slutade med att jag tog tröjan från nelly istället pga. två anledningar. 1. jag har för mycket koftor, och för mycket tröjor med ränder. 2. Den var svartvit, som resten av mig garderob. och tröjan för nellt var ingen kofta, och inte svart eller vit, utan den var grå (haha, oj vilken skillnad Zara...) Nej men kom fram till att den var mycket snyggare och mer användbar! (Kan tilläggas att jag satt en halvtimme och bestämde om jag skulle ta svart eller grå..)


Jag ser en ljus framtid för denna tröja ;D

The white one


(Ja, det står alltså White One på förpackningen samt pennan)

I torsdags beställde jag hem något jag aldrig haft tanke på att beställa förut, nämnligen en tandblekningspenna. Ja, jag är mycket skeptisk och det ska ju mycket till att den ska fungera. men tänkte att 199 kr kunde jag offra, för man har ju säkert några % chans att bli nöjd.
Dock så skulle man få denna pennan inom 48 timmar efter man beställt den, så jag borde ju fått min i fredags eller iallafall i måndags. På onsdag hade den ännu inte kommit, vilket jag tyckte var ytterst märkligt, så jag tog kontakt med företaget som gjorde dessa pennor (via mejl såklart, telefonskräck hallå?) och frågade snällt, var är min penna? de svarade efter ca en halvtimme med att den borde vara framme, men att den förmodligen hade försvunnit i postgången på något sätt, så de skulle skicka en ny till mig (detta var alltså igår) och nu idag när posten kom så var den äntligen här! Man ska ta på en sorts gel på tänderna 1-2 ggr per dag i 2 veckor, sen ska man alltså ha fått vita, snygga tänder! vi får se, vi får se....Om resultatet blir bra, så visar jag före/efter bild sen ;)

Nu ska jag testa denna sak, sen blir det att rasta hundarna! Ciao

Fettisdagen?

Hörde rykten om att det vart fettisdagen idag? Åt dock en semla hos familjen Larsson härom dagen så jag lär inte behöva en till idag (en räcker mer än väl..)

Norgetrippen börja närma sig, inte helgen som kommer utan nästa, så sitter jag på bussen till Oslo!!! vad vi ska hitta på är ännu oklart men jag kan ana att Sarah kommer planera in något riktigt kul ;) (you better!! ;D) Mohahaha. Och jag lovar att ta med dillchipsen!

Nu ska jag fortsätta läsa (ja, jag har ju blivit en boknörd på sistone, som sagt) det engelska twilighthäftet om Edwards perspektiv på det hela (första boken) TEAM EDWARD! hhaha...


Tatuering nr 2?

Just nu har jag bara tatuering nr 2 i mitt huvud. Satt och kollade lite på det igår och plötsligt kom jag på vad jag skulle ha! Kan ju hända att jag ändrar mig men just nu vill jag ha den här;


Ska dock skriva ut den och möjligvis ändra den lite ;) fett nice vaaaa? ;D hehe

Börja blogga igen eller?

Ja, jag ska börja igen...Snart. Men då jag har blivit en plugghäst + boknörd på senaste tiden så blir bloggen bortprioriterad. Sorry men det är sanningen. Och även om jag skulle valt att prioritera att skriva i bloggen istället för att vara plugghäst + boknörd så hade bloggen endå bara bestått av tankar om mitt plugg och mitt nyfödda boknörds-intresse. . . För mer intressant än så är mitt liv faktiskt inte.

Men ja, jag ska försöka...För er skull.

RSS 2.0