Nu är fluffet äääääntligen borta!

Ja, ni hörde rätt mina damer och herrar. Jag har nu äntligen varit hos frisören och slingat och klippt mitt hår, som verkligen behövdes! Så nu är det fräscht och nytt, och det luktar supergott som alltid efter ett besök hos frissan. I'm so happy! har ingen direkt bra bild än att visa men det kommer! :)

Rädda seyni-galan blev lyckad!

För det första...jag tackade nej till hundjobben. Jag hade fått ett erbjudande om att rasta en hund och ett erbjudande om att passa en liten valp i sommar. Men jag kände att om jag tog på mig det ansvaret så skulle jag inte haft något liv.l jag hade inte kunnat åka till stranden, inte kunnat åka någonstans(typ) och sen så vart det 9 timmar mån-fre i två månader. Även fats jag känner att det skulle vara jätteroligt och att jag samtidigt skulle få en slant för det så är det nog inte värt det. Så därför tackade jag nej. Det andra jobbet var att jag skulle passa en annan hund, och att bara gå ut med den några ggr om dagen vissa dagar i veckan., men då skulle jag ibland också få passa den några helger o även nätter!? så Det gic inte det heller nej.
Men däremot så fick jag ett tips av Josefine igår att söka till gula briggen. Så nu får vi hålla tummarna!

Annars då? Jo Joel och Niki hade ju som sagt sin Rädda seyni-gala igår och jag tyckte den blev väldigt lyckad! De hade fått med många olika artister och det var mycket variation! :D Jag åkte dit tillsammans med Jessi, emily och josefine och hade det kul;D bra jobbat killar och tack för en trevlig show!!!!!

Nu ska jag snart träffa Joel. Vi tänkte bara chilla ikväll och hyra film och köpa glass! Gott ;) ha de!
Ciao.

Vet inte vad jag ska göra..

Har fått erbjudande till att vara hundvakt åt en snart 5 månaders liten valp (schärfer/nån annan) i sommar mellan juni-början av augusti. Finns ju både för och nackdelar med det. Fördel är ju att jag får nåt att göra under sommaren, och får pengar för det. Nackdelen är la att det är mån-fre varje vecka mellan 7-17 på dagen. Det hade ju funkat om nu denna lilla hund passar ihop med våra hundar, de brukar ju vara rätt tjuriga av sig men det kanske 'ät lättare nu när det handlar om en valp?
Jag får tänka på det idag, så får jag svara på det imorn, orkar inte bstämma mig nu. Om jag tar detta jobb så kommer jag ju vara fast i det och kommer inte kunna göra nåt speciellt i sommar mer -n att just passa denna hund.

vad ska jag göra?

Studentfest-bad taste! här är bilderna!











Hade mycket trevligt med er snyggingar! Stackars Eken som ramla o slog i tanden, då blev kvällen mindre rolig. Men överlag, nice kväll! ;D

Tisdag

Hej!
Jag har nu stått i min garderob alldeles för länge och letat efter den perfekta outfiten tills studentfesten imorn. Bad taste var ett svårare tema än vad jag trodde. Jag hittar absolut ingenting jag kan ha på mig. Får hoppas jag hinner hitta något tills imorn iallafall...

Lyxig vecka :D

Japp, en lektion på en hel vecka kommer jag ha, och det är superskönt! Skulle haft en gympalektion med men då är jag hos tandläkaren och bleker tänder så det missar man:) Får ju försöka göra dem lite fina till balen och studenten ju.

Studentfest - bad taste närmar sig, onsdag ska den vara. Sitter och funderar på vad fan man ska ha på sig. Kommer nog bli att jag tar nåt jag tycker är fult men som egentligen inte är det :D nae men vi får la se vad vi kan hitta i garderoberna här hemma :D( kanske petra har nåt?)

Nåja, nu blire lite nudlar för min del! hej hopp!

VI VANN LILLA JOURNALISTPRISET!!



JAA FY FAN VA VI ÄGER!
Vi åkte upp till Stockholm i tors-fre för att vara med på prisutdelningen för lilla journalistpriset. Vi vart en av tre nominerade och den som skulle vinna skulle få 10 000kr + titeln som sveriges bästa skoltidning 2009! Under tiden som gick fick vi lite olika idéer och tankar om att vi kanske skule vinna, men vi vågade inte hoppas för mycket. Men sen så ropade de upp vinnarnas namn: POPKORNTIDNIGEN! våår tidning!! :D

fy fan va vi är bra!

Helt j*vla otroligt ;D

 

Vill ni veta en sak? Dessa två linnen/klänningar är i princip likadana till utseendet. Men en sak skiljer dem åt, nämnligen PRISET. Den till vänster: 995 kr! (från nelly.com) Den till höger: 129 fucking spänn! (från Gina Tricot) Helt jävla otroligt vad det kan skilja.

Psst. Jag köpte den till höger igår ;) billigt e bäst!

Niki :(

Niki Piki, nu är du uppe i hundhimlen. Hoppas du har det bra! Kommer sakna dig :'(





Hunden är människans bästa vän.

Snart blir det stockholm!

Japp, på torsdag morgon kl. 5.30 åker bussen mot Stockholm och det ska bli himla roligt att åka dit. Anledningen till att vi ( jag + typ 20 andra) ska dit är för att vår skoltidning Popkorn är nominerad till lilla journalistpriset, och det är prisutdelning på Fredag och då ska vi ju självklart vara där! :)
Vi är redan bland de tre bästa i Sverige men klart vi kommer kamma hem förstaplatsen! Vår tidning är skitsnygg i år, så vi har nog en stor chans.

Så, alltså, Stockholm Tors-Fre. Woho!

Nu ska jag fylla min mp3..Att sitta på i en buss 7 timmar är ingen hit om man inte har musik med sig. ;)

Ciao.

Saturday

Hej hopp!
idag har det inte hänt alls mycket för min del..har bara slöat framför tvn och kollat massa filmer. det var meningen att jag skulle träffa Joel nu men det blev ä'ndrade planer (från hans sida) så får hitta på nåt annat att göra nu istället :D kanske ska börja med att äta frukost, haha? Blir nog ett paket nudlar som frulle isåfall, gott..

Ikväll kommer man antingen vara på grillkväll hos petras vänner eller så sitter man hemma och kollar film eller n¨got. Jag är till viss del lite partysugen, men samtidigt så orkar jag inte..Får se hur jag känner om några timmar helt enkelt.

Nåja, nu ska jag ringa åetra för 1000000 gången och kollar hur det blir ikväll och så...
Ciao.

Btw..

Ge mig dessa skor  tack!



Jag vill ha dem so bad...Emelie, studentpresent kanske? ;)

Hemma på en fredag?

Ja, det kanske blir så. Innan i veckan vart jag skittaggad på att dra ut idag, festa till det. Men nu tror jag inte att jag pallar. Får se för Joel borde vara hemma från GBG snart så då blir det nog att träffa han och hjälpa till med att dela ut flyers ;d Haha! vem försöker jag lura?? Jag, dela ut flyers till främlingar? NO WAY! det har jag inte mage till, det överlåter jag till dem andra. Men hålla de sällskap kan jag göra, det behöver man ju alltid eller? ;D

De ska tydligen stå och dela ut flyers till folk som varit på gessles konsert ikv, och då äre ju skitbra att dela ut flyers till de människorna som kommer ut efter spelningen. De behöver ju marknadsföra sig rejält nu eftersom det inte är alls lång tid kvar!!

Nåja, nu ska jag kolla film, eller ja , om tjugo minuter. Är "I'm a legend" på nån canal+ kanal !
Ciao.

I'm bored...

Tja!
Denna dag åkte förbi sjukt snabbt och nu är klockan redan halv nio..sjukt. Vart iallafall i skolan idag och hade graf i några timmar. Fick veta hur det gick på prover jag trodde jag hade sumpat. Till en början vart det ett IG, men jag fixade till det till ett G så nu är jag glad igen ;D Har lite uppgifter som inte är klara i grafen än så började att göra dem idag, är dock inte klar än. Och religionen...usch fy...den kommer aldrig bli klar!! jag tror ingen tycker det är lätta uppgifter asså.

Sitter och väntar på att päronen ska komma hem så jag får mitt bacon. Ska göra ostsås med pasta och då behövs det bacon också, annars äre inte lika smaskigt! Sen väntar jag på att Joel ska ringa också, får la se om vi sover tillsammans inatt eller inte.

Nåja, nu kom mitt bacon så må kila!
Ciao

Lite partypics från Valborg..

Kände bara för att lägga ut lite heta bilder:



Jag och Becka! Med en eric och en sarah in the background! ;D



Två fulla syrror ;D



HAHA! Två fyllesvin! ;)


Fuck..



Har nu suttit framför datorn sen jag kom hem, alltså kl kvar i fyra. Här har jag suttit och slitit röven av mig och nu är boken om min tid på Sture klar!! WOHO för mig liksom, den ska inte vara klar förrens imorn och jag är redan klar. det händer aldrig! Däremot...så är jag lååångt ifrån klar med religionen...Men jag orkar helt enkelt inte med den idag, den blir för mkt. har gjort två uppg. i arbetsmiljö med så det får fan räcka för idag!

4 timmars pluggande räcker fan!
Ciao

...




RSS 2.0