PICTURES FROM LONDON !!

Här kommer lite bilder från vår underbara resa till London! fyfan vilka roliga dagar!!































Fler bilder finns..kommer nog upp så småningom!

Pusspuss! <3

Fan vilken torsdag asså..

Fattar ni vilken jävla dag jag har haft? är i skolan på en torsdag kväll..säger det er något? har ju deadline för en uppgift i grafen + att vårt projketarbete ska vara klart idag! Och det har jag suttit med ända tills nu och nu tänker jag inte göra ett piss mer! Fyfan!

ja, det va la det...Kommer nåt inlägg till så småningom ;D Puss
Zara.

Tuesday



Hej hopp!
Idag är det tisdag, och vad har hänt idag för kul? Jo, dagen började med att jag kollade på sp06k:s föreställning och jag måste säga att ni var hur grymma som helst!! :D
Annars så hade jag gaf ett tag och sen skulle jag följa med Joel för att prova lite balkläder till han. Han provade en smoking och han såg väldigt snygg och stilren ut i det! Nu känner jag ännu mera press att jag måste fixa en klänning dock..Joel kan ju inte fixa kläderna fööre mig liksom..

Nåja, annars har inte mycket hänt..Har äntligen börjat att packa ner mina saker i lådor (flyttar ju som sagt på fredag). Känns som att det är i senaste laget som man borde börja packa, men som man säger, bättre sent än aldrig!

Nåväl, nu väntar Joel på mig! Vi hörs!

PS. NÄSTA VECKA = LONDON BABY, HERE WE COME!

Zara.

Söndag kväll

Hej hopp!
Idag är det söndag och här kommer ett rätt så sent inlägg. Men det får jag skylla på eftersom vår dator är paj, igen. Så Joel var snäll och lånade mig hans dator i några minuter :)

Jaha, vad har hänt idag då? Gick upp vid tio, duschade, åt frulle...jobbade med mitt projektarbete och så. Sen så kl 3 gick jag till jobbet och var där tills klockan blev nio och då kom Joel och hämtade upp mig utanför :D

Menmen nu hinner jag inte skriva mer, vi hörs en annan dag! Ps. ska ringa min APUplats imorn och boka möte!

Zara.

Middag

Dags för mddagen med Joel och hans familj! Ha en bra kväll alla!
Zara.

Lördag

Ikväll ska Joels föräldrar komma hem till mig för att äta middag. De skulle egentligen ha kommit för några veckor sedan men då var typ alla sjuka så vi tog denna helgen istället!
Annars idag då? Gick upp vid elva (sov hos Joel) och åt frukost. Joel slutade jobba redan vid 12 och nu ligger han och vilar, som vanligt. Så jag passade då på att sätta mig här och skriva lite eftersom vår dator har pajat igen. Kommer troligen ta två veckor att fixa den så det är jävligt tur att Joe har en dator man kan sno.

Nåja, ska kolla om man kan få liv i den tönten nu! ciao!
Zara.

Snabbt om min APU-plats

Nu har man fått veta sin APU-plats och jag hamnade på Reklamateljén :) ingen aning vart det ligger, men enligt mina lärare hade tidigare elever som praktiserat där jätteroligt så det får nog jag med!
Så jag ska ringa en viss Kenneth Larsson och boka möte, woho!



Mer info kommer kanske sen...
Zara.



FREDAG EFTERMIDDAG!

Hej och hå!
Idag är det fredag vilket innebär sista dagen innan helgen :) har nu varit i skolan sedan 8.10...har inte gjort alls mkt, typ chillat tills klockan blev tio då vi kollade på dans treornas slutproduktion och de var skitduktiga! 
Sen efter det åt vi mat, korvgryta o ris..och jag måste ärligt säga att det var rätt gott ;D Kanske bara va för att jag var så hungrig dock...

Nåja, nu har vi snart multimedia dör vi håller på med vår portfolio. Har inte kommit alls långt så borde nog börja jobba lite med den.

Klockan tre blir det jobb, till klockan 8 och sen ska ja träffa Joel!

bye!
Zara.


Snabbt inlägg..

Sitter hemma hos Joel nu och ska snart spela monopol höhö ;D har jävligt ont i handleden så kan inte skriva så mkt mer..jag som ska klättra imorn, det kommer ju inte gå :/ men bowla ska jag iaf göra för de gör ja ju med vänster hand och det gör ont på högra så...

aja, vi hörs la!
zara.

Tisdag kväll

Hej!
Idag har varit en fullspäckad dag! Började med teori på gympan...lika sent som vanligt eftersom vi har den gamla tanten till lärare ;)
Hade också min första jobbdag idag på concilia! Och det gick asbra och var hur lätt som helst! Första samtalet öll mitt hjärta på att sprängas av nervositet men sen så släppte det! Fick ihop 19 intervjuer på 4 timmar...inte illa pinkat va? ska jobba fredag och söndag denna veckan med, vilket innebär money woho!! :D

Sitter och skriver på Joels nya mac-dator som man hämtade idag och jag får säga att jag är lite avis på han ;)

Men nu pallar jag inte skriva mer, har så jävla ont i handen, har bandage o allt :/ vettefan vad jag har gjort..typ stukat handen på nå vänster!!

Ha en bra kväll!
Zara.

Saker jag vill att Joel ska köpa till mig i new york ;)

Från forever21 Från forever21


Satt inne och surfade på Forever21.com igår...Och jag hitta rätt mycket jag vill ha ;) Och Joel den jävlen åker ju till New York i Mars så då kommer han få shoppa åt mig ;) Palla betala frakt och tull när man kan slippa det ;D

Annars då? Jo, jag var på psykologin idag, go me! Vi kollade på filmen "Beautiful Mind" med Russell crowe eller hur han nu stavar det..Den är faktiskt himla bra!

Ikväll blir det att fira Mormor som fyller 70 år! Grattis till henne! Desvärre så kommer man ha jävligt tråkigt men det är en annan femma! Lyckos er Petra och Emelie som slipper! U know what I'm talking about ;D

Snart ska jag in till stan för att gå till Apoteket och hämta piller, annars händer nog inget roligt alls idag!

Byebye!
Zara.

Tråkig söndag

Hej hopp!
Här sitter jag framför datorn, och har pisstråkigt! Joel åkte hem för en stund sedan för att umgås lite med Simon och så fick jag vara här hemma ensam :/ och Joel, du som lovade mig att hjälpa till o städa. Tror ni det blev gjort? Nope. Så nu har jag börjat städa lite, men det är så tråååkigt..
Ringde petra gjorde jag också, men hon rådissade mig! Så roligt var det att jag ringde.

är jävligt sugen på nudlar..kanske man borde göra några?



Jävla dator!

Blir snart galen på vår dator här hemma. Ända sedan vi fick den (för typ bara några månader sen) så har den alltid krånglat på något sätt. Först kom nåt virus typ som vi fick bort men nu cpar den igen och jag blir bara så trött!
Sitter just nu med Joels dator så jag inte sabbar den andre mer ;D

Igår blev jag bjuden på fest, men orkade inte riktigt gå dit så tillbringade kvällen med god mat och film istället :) Det var jag och Joel som var hemma hos mig, och han bakade goda chokladbollar! mums
Kollade på en skräck/thriller film som hette Shutter, och den var la helt ok. Börjar tröttna på läskiga filmer nu eftersom dem inte är läskiga! Jag har alltid gillat skräckfilmer, men om det är en skräckfilm ska den ju vara läskig med! men de senaste filmerna jag kollat på har varit vääldigt överskattade!



Snart kommer iallfall Joel hit och då ska vi vara duktiga som städa lite innan mamma o pappa kommer hem från London. Så snälla vi är asså!

Måste bara skryta lite med och säga att jag jobbat röven av mig nu i helgen med plugg och läxor! Och nu tänker jag inte göra ett piss mer, iaf inte idag! Även om jag har en skräckhistoria att skriva! ;D

PUSSPUSS!
Zara.

RSS 2.0