Jag har tydligen vunnit?

Alldeles nyss ringde en tjej från Bonniers som sa att jag hade vunnit typ ett knivset värt 400 kr samt två tidningar. Jag hade ju tråkigt en dag och va med på lite småtävligar, dock inte om att vinna nåt knivset eller tidningar, men varför skulle jag tacka nej? Så jag sa ja det kan jag la ta. Så får hem det om några dagar och porto+ frakt är på 69 kr. Inte så pjåkigt va? Bra present till mamma och pappa eftersom jag inte vill ha det själv ;)

Zara.


Plugg på en lördag!

Hej hopp!
Faan va jag känner mig duktig idag! Jag har pluggat sedan kl. 11 i förmiddags och slutade precis. Men än är jag inte klar då annat har fått komma iväg såsom telefonsamtal, msn, film samt musik:P Men annars så, haha!
Snart slutar Joel jobba och då blir det att träffa han. Vet inte riktigt vad vi kommer hitta på men blir säkert nåt kul!

Imorgon kväll kommer mor och far hem igen från London. Även om det varit skönt att vara ensam hemma så känns det bra att de kommer hem, då jag slipper städa hela tiden. Man blir så slö när man är själv och man pallar liksom inte städa hela tiden. Så man skjuter fram allt och till slut ser det ut som en ända stor soptipp här hemma.

På tal om sopor, måste nog slänga soporna nu ;) Höres och synes! PÖSS
Zara.

Vi har multimedia....

men vi pallar inte jobba..



När det slutar blir det att träffa lilla söta Emily Poss för att snacka svaller och kolla på film :) trevligt!'
Zara.

Jag vill äta!!!!

Är det inte lite oschysst att vi är tvugna att ha lektion mellan 8.10-12.10 med typ en kvarts rast..jag har inte ens tagit min rast och nu får vi inte sluta tidigare, vilket vi alltid brukar få göra. Dumma dumma lärare!
korv och mos  är det som står på menyn idag..Det går ner, iaf nu när jag är så himla hungrig!

Sitter just nu i multimediasalen och kollar runt lite..Vi har jobbat en del med projektet om bygdegårdarna men nu har vi ingen ork till det så så nu blir det att leka med camen istället haha:



Nu ska jag fortsätta vara hungrig! Se ya! PUSS!

Zara.

Utbildning

hej hopp fallerallan laa!
Snart bär det av mot Concilia där jag ska på utbildning. Så börjar nog dra mig härifrån runt kvart över så jag slipper stressa så mycket. Sen om jag hinner tillbaka till skolan får jag se. Om den är på 45 känns det lite smått onödigt att ha lektion i en halvtimme för att sen gå hem igen ;D Men vi får se!

Sen ska jag hem och prova göra en carbonarasås som jag köpte på hemköp igår. Verkade vara rätt god, så varför inte prova? Skönt att kunna variera kosten och inte bara äta nudlar haha!

Vi hörs sen!
Zara.

Sminkningen

Petra sminkade ju mig igår...Sotade ögonen o massa massa rouge och foundation o puder:P men snyggt blev det! Bilden är långt ifrån rättvisa!



Haha

Lite nya saker..

Var i stan idag efter skolan och köpte mig lite smått och gott :D

   

Ni får snea bilder då datorn cpar sig lite ;D
Zara.

Smått besatthet av Gossip Girl

Ja herregud! Hela eftermiddagen har spenderats framför datorn kollandes på Gossip Girl. Jag har ju aldrig riktigt följt det på tv men jag tänkte att varför inte, jag ger det ett försök! Och nu är jag fast! Jag är på säsong 2 nu, avsnitt 7 eller 8...Ja herregud, kalla mig tjejig (vilket jag är haha) men den serien är fan bra!


( Min favorit är helt klart Nate, han i mitten för er som inte vet ;)

Zara.

Boooooring

Tråkigt med graf!!! alltid lika jobbigt och tråkigt, menmen.. 
Vi hade ingen gympa idag vilket resulterade i sura miner..Vi hade ju kunnat ta längre sovmorgon!! :/ menmen vi slappade i grafsalen och gick sedan och åt mat. Det var pasta o pastasås på vanlig, och ost-och brocoligratäng med pasta på veg. Det sista tog jag och det gick ner, de mesta iallafall!

Imorgon åker min familj till London som sagt och lämnar mig ensam. Känner på mig att den vanliga stressen som brukar komma dagen innan man åker någonstans kommer dyka upp senare! men det är bara att stå ut :D!

Nu ska jag skapa en tråkig affisch! Byyebyebyebyebyebyebyebye 
Zara.

Blablabla

Hej igen!
Vi pallade inte fota ute idag, höhö...Kanske blir några kort imorgon istället, får se..
Här har ni iaf bilder på oss systrar (dock inte Emelie ;):

 

Bye!
Zara.

Monday

Idag är det Måndag, vilket innebär en tråkig dag. Måndag är den första dagen på veckan, och man blir tvingad att tänka på hur mycket man har framför sig. Och nu när det har lagt in den jävla lektionen på ondagarna med så kommer man inte ha något att längta efter :/ Menmen en vecka går fort!

På Onsdag så åker min kära syster Petra hem till London igen efter hennes snabba visit här. Mamma och Pappa följer med henne och de ska stanna där tills på Söndag. Så då får man iaf huset för sig själv lite ( eller ja, lägenheten haha ).
Jag slipper också ta hand om hundarna för vi lämnar dem på hundpensionat under tiden. SKÖNT!

Nehe, nu ska jag och Petra snart gå ut och fota! Se u later!

Zara.


some old pictures

kollade igenom datorn nu på gamla bilder. Det är konstigt hur mycket man har ändrats genom åren ändå..

Bild 1: Mars 07..det var då våren kom skittidigt och man kunde sätta sig och sola vid biblioteket.
Bild 2:  April 07..haha, jag hade för mycket fritid om stylade mig själv lite
Bild 3: April 07..Samma som ovan
Bild 4: November 08...jag klippte lugg och började platta mitt hår allt oftare
Bild 5: Juni 08.. Petra tog studenten, och vi hälsade på Crowner
Bild 6: Juni 08.. jag och Joel åkte till Grekland en vecka :)
Bild 7: Augusti 08.. Jag hade tatuerat mig och var supernöjd!
Bild 8: Augusti 08.. Som ovan
Bild 9: Augusti 08.. jag gick och köpte vita byxor ;D
Bild 10: Juli 08.. Hemma hos Joel en solig dag
Bild 11: December 07.. Jag klippte av allt hår!!
Bild 12: Mars 08.. jag kände mig snygg!
Bild 13: Mars 08.. Samma som ovan

          

         

   

Haha...Ja, det va de!
Zara.

Så här blev håret!

Hej hallå allihopa!
Förstår ni vilken dag jag hade igår eller? Jag skulle ju färga håret ljusare hade jag tänkt, göra lite fina slingor i håret liksom. Så jag gick ju och köpte mig en färg som jag trodde skulle bli alldeles perfekt.
Vi gick hem och började färga. petra la in slingorna i håret, och vi väntade förväntansfullt på resultatet. Hade i det i ca 40 min, sen tvättade jag det. Och då mina damer och herrar, fick jag en rejäl chock!! Mitt hår såg FÖRJÄVLIGT ut! Färgen var jättefin och blond längst upp, men allt eftersom så försvann färgen där nere och blev typ rött, orange. jag menar, ni skulle sett hur det såg ut. Jag blev skitförbannad och sa till mina päron att, jag bara måste färga det igen, Då kommer det bli jättebra!
Så åter igen gick vi till åhlens och köpte samma blonda färg som vi köpt förut. Och så började vi om på nytt. Vi satte i slingorna där det var den fula färgen, och lät det blonda på huvudet vara där. Vi väntade i 40 min, sen tvättade vi det.
TROR NI INTE DET BLIR ÄNNU FULARE NU!? Jag förstår mig inte på mitt hår alltså...Så nu blev jag ännu mer förbannad och sa till mamma att så här kan jag ju fan inte se ut!
Så till slut...Så gick vi till hemköp (Åhlens hade stängt) och köpte mig en brun färg istället. Och det blev däremot en succé!

Ni får några vackra bilder på hur det såg ut före färgning, när det blev blont och slutresultatet!

   

Haha, ja så här blev det. Och på dessa bilder ser det inte ut att vara någon större skillnad på de bruna, men det är det! det är mycket mörkare och jag har ingen ful utväxt, woho! Och jag ska säga er en sak. Jag ska aldrig färga mitt hår blond igen! ALDRIG!

Zara.

Dags för en förändring!

Hej!
Bestämde mig idag för att göra något drastiskt, nämnligen färga mitt hår. Jag har ju alltid färgat det mörkbrunt men det är så jobbigt när det blir utväxt för då måste man färga det igen och det är bara jobbigt. Såå....Jag bestämde mig för att göra ljusa slingor i mitt hår istället.
Så jag gick till Åhlens innan och köpte mig en färg som jag tror kommer bli bra. Det är lite av en chansning att försöka få det ljusare..För förra gången vi skulle göra det ljust så gick det kanppt. Det var asskumt! Men nu hoppas vi alltså på en bra förändring!




Bild får ni senare, om det blir bra vill säga ;)
Zara.

london Baby!

Inte så långt tills vi sitter på flyget till London nu tjejer! I CAN'T WAIT! :D 18-22 februari!



Byebye
Zara.

Torsdag!

Hej!
Idag är det torsdag och jag ska snart gå till skolan och ha graf. jippiyey va roligt! Vi kommer la antagligen jobba med teckensnittsuppgiften igen, eftersom den ska vara klar denna veckan.
Jag gick och lämnade tillbaka kavajen innan..Och istället så råkade jag fynda lite andra saker:

Bild 1: Jag, redo att gå till stan en snabbis.
Bild 2: Köpte denna jackan, den är svart In real life. Ser lite blå ut på bilden dock. 200 kr! rena fyndet (ord. 399)
Bild 3: Nya tygskor eftersom mina andra gick sönder :( 119 kr! (ord. 129, de drog av 10% eftersom jag e medlem.)

    

Nåja, nu måste jag få något i mig, är skithungrig!

Zara.

Imorgon är det Torsdag..

Vilket innebär att jag kommer befinna mig i stan och leta efter något snyggt, eftersom jag lämnar tillbaka kavajen ;)
Nu måste jag gå till Joel, han väntar på mig.

Byebye
Zara.

Hello

Hejsan svejsan!



Guess what? Jag fick jobbet på Concilia! Ska dit nästa torsdag på utbildning, then I'm ready to work! Hoppas det kommer bli kul, men det tror jag det blir :D

Något som kanske inte är lika roligt är att jag inte vill ha kavajen jag köpte längre..Så blir att lämna tillbaka den imorn :/ Ni vet, ena dagen kan det sitta hur snyggt som helst, och andra dagen undrar man hur i helvete man kunde tycka den var snygg på? Menmen, jag får ju pengar över till andra saker, och det är inte helt fel!

Jag fick iaf något köpt idag, nämnligen kjolen ovan! Rena kapet, 50 kr!

Zara.

Snart så..

Blir denna skönheten MIN! Imorgon blir det jag som går och köper denna efter skolan! wie! ( ps. bilden ger ingen rättvisa, mkt snyggare In real life! )



Zara.

Barack Obama

Go Barack Obama! Nu är han USA:s president ! Någon mer än jag som såg när han svor eden? Fyfan va coolt :D 



Peace!!
Zara.

Old


HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag till höger! Vi är heta!

Blä, jag har tråkigt..



Hello you ;)

Sitter och har graf för tillfället. Vi håller på att göra en så kallad "teckensnitts-uppgift" och det är så kul! NOT! Jag började på den idag och den ska vara klar redan på fredag denna veckan. Men det är bara för att jag har ju varit med och gjort Pokorns layout så har inte haft så mycket tid för denna uppgift.
Jag har också en syster jämte mig :) PETRA IS IN THE HOUSE! WOHO! Hon kom hem igår kväll och det var väldigt kul att se henne! Så hon kommer åka "hem" till London igen nästa onsdag tillsammans med mor och far som joinar henne några dagar där! So that's mean: I'm all alone in the house! Mohaha....Ni märker att jag har tråkigt va? ;)

Så snart slutar vi grafen, och då ska jag och syrran gå lite i stan..Sen så kommer jag träffa Joel i kväll :D 

Byebye!

Zara.

Lördag :D

har egentligen inte så himla mycket att skriva om idag...Har börjat kolla på Gossip Girl....har ju inte följt det på tv så fixade första säsongen av det i förrgår :) och det är faktiskt skitbra! har snart kollat alla 18 avsnitt..e på 12:e ;)



Nu ska jag fika maränger o chokladsås med glass! MUMS!

och Joel hälsar att han ska åka till New York den 11:e mars, good for him! då ska han få handla massa till mig där ;)

Zara.

Torsdag

Hello!
Idag är det torsdag, en lång skoldag som vanligt. Dagen började med att vi kollade klart på filmen "Hajen". Den är ju så jävla dålig! Och den ska vara en skräckfilm? HAhaha säger jag åt det ;D
iallfall, vi kollade klart på den, sen gick vi och åt mat...vi fick nån konstig soppa med sönderkokta makaroner och typ kassler..Smakade la sådär..
men en bra sak vara iallafall att de hade börjat med äppel- och apelsinjouice! Mums!

På eftermiddagen, runt halv två, bar det av ut mot Tönnesjö, där vi skulle kolla på en typisk Bygdegård. Fråga mig inte varför..enligt mig var det väldigt onödligt, men har man våra lärare, så har man!

Vi kommer aldrig kunna locka ungdomar till bygdegårdar..vem vill liksom frivilligt åka femtioelva mil långt ut åt helvete, och göra någon barnslig aktivitet, mitt i veckan!? Inte jag iallafall!

Nu är jag iallafall med Joel och åt precis pizza, det var däremot vääldigt gott!

Nae, vi ska väl åka upp till han nu...så...hejdå :P

Zara.

petra i egen hög person

Eftersom Petra nu har totalignorerat mig dem senaste 20 minuterna, så bjuder jag på denna bild :



haha, där fick du syrran!

Zara.

Ändrade planer

Istället för kakor så blev det att man åt Ben and Jerryglass! MUMS!


Vårt skrivbord just nu



Har ni sett något finare skrivbord på en dator? I DONT THINK SO! haha jag kände att jag var tvungen att lägga in den ;)

Zara.


Hellu



Hej hallå!
Idag är det Onsdag, vilket betyder slappedag. Dock så blir det inte lika slappt nästa Onsdag då de har lagt in en lektion mitt på dagen. Väldigt taskigt, om jag får säga det själv. Men man har väl inte mkt till val..

idag tänkte jag ta tummen ur röven och baka lite. Ska nog slå till på ett par goda knäckkakor! var längesen jag gjorde dem och de är ju så gudomligt goda, eller hur Ek? ;)

Väntar också på att min sega syster vid namn Petra ska logga in på msn, så jag får något att fördriva tiden med!

Zara.

Intervjun avklarad!

Så! Jag kom precis hem från Concilia och jag tror det gick bra! Det tog inte alls lång tid, typ bara en kvart eller så...De ska höra av sig inom 1-2 veckor så då får jag veta :) Men enligt mig så får jag nog jobbet! Gött va?

Nu ska jag äta nudlar, och sen åka upp till Joel :D



Här hade vi varit ihop 1 vecka! Snart firar vi 2 år! Woho!

Zara.

Sjuk

Hur kan det komma sig att jag ALLTID är sjuk nu för tiden? har kanske max varit frisk två veckor imellan varje sjukperiod..Det har typ varit så här sedan vi började trean, och det är helt sjukt!

Och jag som ska på jobbintervju idag, och så är man sjuk...Wish me luck!

Zara.

Concilia ringde..

Jaha, då ska man på jobbintervju imorgon kl. 15.45 :) Jag vet, Concilia har man hört mycket blandat om. Men jag menar, för det första så kommer det hjälpa mig att få bort min telefonrädsla HELT, och för det andra så får jag ju pengar! :D Och det är som intervjuare, inte som telefonförsäljare! Det är en jävla skillnad!

Så Sarah, snart blir vi arbetskamrater ! ; )

Zara.

Costa Brava i Spanien

Tänk så skönt det hade varit om man just nu bara kunde ligga på stranden, ta en drink och bli skitbrun. Det kommer bli verklighet, men inte förrens i mitten på Juni månad. Då åker jag tillsammans med Joel och hans familj till Spanien. Vi kommer åka buss ner dit, och för er som är intresserade så kommer vägguiden Här !:

Lördag: Malmö - Costa Brava

Vår resa börjar i Malmö, där reseledare och buss möter upp. Via Öresundsbron tar vi oss snabbt genom Danmark och till den väntande färjan i Rödby. Väl i land är det dags för lunch innan vi fortsätter söderut. Under eftermiddagens etapp unnar vi oss en uppskattad kaffepaus och lär känna våra medresenärer. Sedan fortsätter färden på snabba tyska motorvägar och vi gör ett längre uppehåll för middag. När mörkret sänker sig visar vi en trevlig film i bussen, innan det är dags att sluta ögonen för natten. Framåt morgonen gör vi ett frukoststopp i Frankrike. Under eftermiddagen når vi gränsen mot Spanien och det ljuvliga spanska landskapet breder ut sig framför oss. Reseledaren hjälper oss med inkvartering på respektive hotell innan det är dags att bege sig ut på äventyr. Vårt soliga semesterparadis blir verklighet!

Här ser ni hur vi kommer åka!

Söndag till lördag: Costa Brava

Välkommen till Costa Brava och Medelhavet! Här bjuds du slösande sol från en klarblå himmel och vidsträckta stränder. Sjunk ner på den varma stranden och svalka dig med ett dopp i det ljumma Medelhavet. På de rena och välskötta stränderna erbjuds du inte bara solbadande utan även aktiviteter som till exempel windsurfing och vattenskidåkning. Shopping är ett givet inslag på en semester i Spanien. Lädervaror, skor och keramik hör till de mest prisvärda varorna. Passa på att se vad som bjuds på marknadsplatsen och i butikerna. Restauranger och barer finns i stort urval. Även när det gäller nattens nöjesliv finns mycket att välja på, allt från flamencobarer till diskotek. Som seden är nere vid Medelhavet hör det till att strosa en stund i skymningen, njuta av kvällens svalka och folklivet. Gatorna fylls av folk och du känner de ljuvliga dofterna från det goda spanska köket.Men missa inte att också uppleva något mer än bara stränder när du är i den egensinniga spanska provinsen Katalonien. Här har spansk kultur och konst alltid haft ett viktigt centrum. I Barcelona upplever du något av detta och du kan förundras över några av Spaniens mest omtalade byggnadsverk. Båttur, flamencoafton och en tur till lilleputtlandet Andorra högt uppe i Pyrenéerna är andra populära inslag på utflyktsprogrammet. Här hittar du säkert något som sätter guldkant på din vistelse i Costa Brava!

Här är en bild från när jag och Joel var i Grekland/Korfu sommaren 08..Då hade vi roligt! Och jag hoppas vi får det lika bra, och att vi slipper åskan, i Spanien :)

Lördag förmiddag: Costa Brava - Malmö

När man trivs går tiden fort, heter det ju. På lördag förmiddag tvingas vi ta farväl av vårt soldränkta paradis. Färden går norrut och vi når snart Frankrike, där vi gör ett lunchstopp. På snabba vägar fortsätter vi genom vackra landskap och vi tar regelbundna pauser under färden. Framåt kvällen blir det ett stopp för middag och senare under kvällen bjuds vi på filmvisning. Därefter väntar nattsömn och på morgonen vaknar vi i Tyskland. Efter en stärkande frukost tar bussen oss norröver mot Hannover och Hamburg. Efter att ha passerat Lübeck blir det tillfälle för lunch på en utvald restaurang. Vi lämnar Tyskland via färjan i Puttgarden som tar oss till Rödby i Danmark. Under eftermiddagen rullar vi genom öppna danska landskap och når med hjälp av Öresundsbron åter Malmö vid 19-tiden.

Och sedan tar Jag, Joel och han lillebror buss från Malmö till Halmstad :) Kommer bli en rolig resa! Och jag som inte har varit i många länder alls, tycker nog det ska bli extra spännande då jag kommer till flera olika länder i en och samma resa ;)

Intressant va? Meningen med detta inlägg vart ju såklart att läska er andra som fan! Haha, jag ska till Spanien, det ska inte du! ;D

Zara.


Bilder på nya lägenheten!

Idag besökte vi vår framtida lägenhet (som vi flyttar till den 14de februari) och tog mått och sådant. Börjar bli lite ängslig då jag inte tror att både sängen och min soffa kommer få plats i rummet :( men soffan ska vara med, om jag så ska trycka in den!

Här är lite bilder från lägenheten:

Här en en bild från balkongen..man ser alltså själva Hvitfeldtsgatan här!



Här ser ni lite från vardagsrummet! taget från hörnet längst in i rummet



Här har vi en fin Joel samt  vårt kök! Med en omodern spis, haha!



Här ser ni hur det ser ut direkt när man kommer in i lägenheten. Alltså en
stor korridor. Och längst fram så är det två toaletter. En liten (till vänster)
och en till höger (den större med badkar i).
 



Märktes att ingen varit där på vääldigt länge..Massa reklam på golvet!



Bild på mitt rum, taget längst in i rummet. Dörren till vänster är en klädgarderob!



Mitt rum, taget från ingången till rummet. Kolla stort fönster! Me like!



Min klädgammare! Där kommer jag få plats med mina miljoner plagg!



Utsikten från mitt fönster. En innegård!



En till bild från utsikten från mitt fönster. Ser ni spetsen på kyrkan? ;P




Ja...Det var la de. Många bilder..men det kanskr var någon liten själ som var nyfiken på hur det såg ut så varsegod!

Zara.

skor

Jag vill ha nya skor! men vilka är frågan......

    
Gillar de till vänster mest...Men måste ju som sagt spara pengar..eller? ;)


Mittbena ?

Mittbena

Mittbena? Aldrig haft..kommer förmodligen aldrig ha. Men var kul att testa iaf! Och ja jag har världens snyggaste pose här!! :D

peace out
Zara

RENSNING PÅ G!

Hellu alla människor! Idag gjorde jag något som jag har behövt göra väääääldigt länge, nämnligen att städa och rensa i min garderob. Fyfan va mycket kläder man har som man aldrig använder. Det kändes som om jag slängde halva garderoben typ. Men när jag kollar på hur mycket kläder som blev kvar så ser jag faktiskt ingen skillnad, haha.

Kolla själv:

Bild 1: Före jag började städa. Allt var huller om buller!
Bild 2: Här är högen som jag slängde! mycket kläder
Bild 3: Som ni ser så ser det ut att vara lika mkt som när jag började rensa. Men nu är de iallfall vikt och fint!


Före rensning ;)  slänghögen  Efter rensningen!    

Har ju börjat rensa lite bland mina saker också. I och med att vi flyttar den 14de februari så är jag ju tvungen att städa undan sånt som jag inte använder:P Så detta var bara början!

Peace out
Zara

Petra är cool!

Tänk den som uppfann webcamen...Den snubben/kvinnan måste ha blivit rik på denna fantastiska uppfinning. Har nu suttit över en timme och snackat med Petra över msn samtidigt som hon har haft sin webcam på. Vi har också en här hemma men den är sönder så...Men iallafall! Så nu har hon visat hur det ser ut i hela huset som vi snart åker till!
Det var mycket finare och fräschare än vad jag trodde (förutom möglet *host') så det blir skitkul att komma dit!

Petra och en kille vid namn Josh som också bor i huset:


Petra och Josh som sitter på en dubbeldäckare! :)
Kolla petras hår btw. Det är coolt, och det är blont!!!

Och jag lovar Petra, jag fixar så att du får träffa de andra tjejerna när du kommer hem!

Nu ska jag ringa Joel, och sen sooooova!

Peace out
Zara

Tack syster!

Vill bara säga tack så mycket till min kära syster Emelie, den pluggande systern, för att hon hjälpte mig att fixa denna otroligt fina layout till mig! Asnice syrran!

Peace out
Zara

Det är farligt att ha med sin plånbok till stan.

Som de flesta vet så åker jag snart till London för att hälsa på min kära syster och hennes vänner. Jag kommer ha skitroligt, dels för att jag åker dit med väldigt bra vänner (Emily, Björkman, Kegg och Mia) och dels för att jag får åka till ett nytt land som jag inte varit i.

Men som ni alla vet så är det ju långt ifrån billigt i London, så man måste ju spara en jävla massa pengar. Och jag, Zara, spara pengar? Har aldrig kunnat spara mina pengar så varför skulle jag klara av det nu då?

Ärligt talat så har jag kunnat spara en del av det jag gick i julklapp samt mitt studiebidrag. MEN så kommer det en dag som denna då jag inte kunde låta bli att köpa några saker. Så nu är jag helt plötsligt 500 kr fattigare..Blä på det.

Jag köpte ett par jeanstights eller vad det nu kallas, inne på Gina Tricot. And I Lööööööve them. De sitter som en smäck! Jag köpte också mig en fin, svart tröja från levis inne på MQ. I löööve that to ;)
Men tror nu det tog slut där? Onej, en väska inhandlades också !

Bilder:

 
      Rena kapet! från 399 kr till 100 kr!

Jag är iallafall nöjd! Mest av allt är jag nöjd med byxorna! Det är ju sådana stentvättade jeans typ :)

Peace out
Zara

Jag ger det ett nytt försök !

Hej hallå i stugan!
Eftersom alla andra verkar skriva blogg för tillfället så tänkte jag, Zara Andersson i egen hög person, börja skriva lite igen. Så istället för att bara läsa andras bloggar när man har som tråkigast på dagen, så kan man ju lika gärna ödsla lite tid på en egen :D

Så för er som är intresserade, läs min blogg!

Peace out
Zara

RSS 2.0