Dan före..

Dopparedan! Yes snart är det julafton vilket känns rätt kul. Är dock störd på vädret som har lurat en med massa snö som nu blivit till slask? Varför kunde vi inte ha minusgrader nu så vi fortfarande hade snön kvar, iaf tills imorn? Nåja, vi fick iaf njuta av det igår och det är ju alltid något.
var inne i stan med syster idag och köpte mig en paljettkjol tills nyår. Nu är det bara juldagen-outfiten kvar men hittar nog på något i sista stund.

Sitter nu och väntar på att lussebullsdegen ska jäsa klart så den kan åka in i ugnen och bli goda, saftiga lussebullar. Mums!

Lugg


(Snyggt när man har mössa+lugg!!)
Japp, kunde inte låta bli att klippa lugg idag, var ett tag sedan jag hade det och gillar faktiskt det väldigt mkt. Det blev prima skinka o jag e nöjd (Och så himla snyggt när man har mössa+lugg) :D
Annars har det inte hänt mkt idag, var ute med hundarna i det iskalla vädret innan och gick även bort till bibblan för att lämna tillbaka böcker och låna nya ;D Nåja nu ska jag skriva en matlista till mor och far, har ju inte att äta här hemma o är hungrig! :D får ta lite kalaspuffar så länge, höhö...

P.s nu är det bara 3 veckor kvar tills vi drar till NEW YORK :D Längtar!


Är kär på nytt..

..I mina finfina nya sheperds-uggskor :) Dock är dem inslagna då det är min julklapp från mor och far :D men iallafall!

Friday



Fredagen den 11de december. Ska hämta ut Joels julklapp/klappar idag, kolla på skor till Joel ev köpa skor till Joel, kanske laga någon mat, kolla på idol? En rätt slapp Fredag med andra ord.

Torsdagen den 10 dec


Torsdag idag. Tiden går så himla fort nu och snart sitter jag och Joel på ett plan till NY :) Längtar väldigt mycket! Det är ju bara 1 månad minus- 2 dagar haha :) Vi ska snart sätta oss ner och diskutera vad vi ska göra och gå till. Känns rätt bra att iallafall ha vissa dagar planerade så man inte står där och behöver tänka på det. Men vi lär besöka empire building eller någon liknande byggnad eftersom jag gärna vill se utsikten (Joel med för den delen) och sen så är det ju såklart shoppingen som lockar mest :D Forever 21 liksom, here I come!! :)

Annars då? Väntar på att Joels julklapp(klappar) ska anlända till hemköp så att jag kan gå och hämta ut dem. Hoppas han blir nöjd ;) Och sen såg jag också att ellos precis har skickat iväg mina fina skor så de lär anlända imorgon eller början på nästa vecka!

Det händer alltså mycket positiva saker just nu, dock så var det väl lite negativt att jag blev 34de reserv till förskole men menar, jag har ju fortfarande en liten chans :) så vi får hålla tummarna. Annars kanske kanske det blir grundskole för de tidigare åren (alltså typ 6årgrupp till trean kanske?) och det är j uinte pina direkt...!

Nepp, nu ska jag planera middagen! (Ja, jag har börjat laga maten här hemma och det bästa är att det är skitkul! Karriär som kock kanske? krävs att tänka på).

Bye!


Evig väntan på Ja eller Nej

När ska man få svaret på om man kom in på högskolan liksom? Vet bara att man skulle få det i början på dec men menar, det är ju början på dec nu...Det är likosm 50/50 på om jag kommer in vilket gör mig lite smått nervös. Jag har ju inte direkt någon B-plan ifall jag nu inte skulle komma in så får verkligen hoppas att jag kommer in nu, för det vore väldans roligt!

New haircolor..again..

Ville bara visa min nya hårfärg (Igen). Denna gången blev det brunt! Gillade det röda dock så det dröjer nog inte länge innan den blir rött igen, men nu är det som sagt brunt! :)


Dollar = Billigt!!

Kollade in vad dollarn låg på idag inne på forex hemsida, den ligger på 7,03 nu! det är sjukt billigt!! när joel växlade pengar där bara för några dagar sen låg den på 7,30 och det är faktiskt mycket skillnad. T.ex om jag växlar 2000 kr nu så får jag 284 dollar men och jag hade växlat när joel gjorde det hade jag fått 272 dollar. 12 Dollar är nästan 100 kr (14 är 100 kronor).12 dollars skillnad på ca 4 dagar!..Måste...växla....nuuu!


Ansiktsmask


haha,  visst är man snygg när man har ansiktsmask på sig? ;D

vart ett tag sen sist..

jag har varit lite slö med att blogga på sista tiden..skäms. Men det händer ju inget intressant i mit liv för tillfället så det är la därför. Väntar fortfarande på svar från skolan om jag kommer in och så,  mycket spännande. jag vet inte alls om jag kommer in eftersom det är många som sökt osv men vi får hålla tummarna.
Nåväl, snart är det jul och nyår och sedan åker jag och Joel äntligen till The Big Apple!! det ska bli så himla roligt att åka halva jordklotet...Men får verkligen hoppas att vi inte hamnar i massa luftgropar när vi flyger eller att nåt annat hemskt händer, typ att det är snöstorm eller nåt hehe men det tror jag inte :) Allt går nog prima!

Jag har iallafall valt en tidig julklapp av mor och far nu tills jag ska åka. Ett par uggskor, svarta såklart ;) Väldigt mysiga!! Så här ser dem ut:



Fast mina är svarta då, och svart foder i då.

Nåväl, nu ska jag fortsätta äta på min morot ;:D hehe bye

 


RSS 2.0